Voorkom een ongemakkelijk gevoel met deze hulpmiddelen

Heb jij regelmatig last van vervelende, nare geurtjes om je heen? Zijn er soms vochtige plekken zichtbaar in je ondergoed, die zeker bij een lichte broek voor vlekken zorgen? Het zijn signalen dat je te maken kunt hebben met urineverlies. Vaak is het iets waar mannen en vrouwen zich voor schamen. Dat is niet nodig, het komt ontzettend veel voor! Daar komt bij dat je weinig kunt doen aan het ontstaan van urineverlies. Wel kun je proberen de gevolgen hiervan zo goed mogelijk te beperken. Dit doe je bijvoorbeeld met hulpmiddelen als die van Tena men. Ten onrechte wordt soms gedacht dat deze hulpmiddelen voornamelijk bedoeld zijn voor vrouwen. Het tegendeel is waar! Ook mannen kunnen er baat bij hebben om deze nare geurtjes te minimaliseren. 

Nare geurtjes kunnen je zelfvertrouwen beïnvloeden 

Het ontstaan van de nare geurtjes voortkomend uit iets als urineverlies kan een grote impact hebben op je zelfvertrouwen. Denk aan het feit dat je mogelijk standaard wat meer afstand houdt tot anderen. Of beeld je de situatie in, dat je niet meer naar borrels of etentjes gaat uit angst dat anderen de vervelende geurtjes of vlekken in je broek opmerken. Het gebruik van hulpmiddelen als die van Tena, los van je geslacht, helpen je jouw zelfvertrouwen terug te krijgen. Het is voor niemand zichtbaar dat je deze hulpmiddelen gebruikt. Je gaat met een goed gevoel op pad! 

Hulpmiddelen in verschillende varianten

Voor de aanschaf van deze hulpmiddelen hoef je niet langs de lokale drogist. Het is vaak een stap te ver; men deelt liever niet last te hebben van iets als urineverlies. Gelukkig zijn er verschillende webwinkels waar je deze producten geheel discreet kunt bestellen. De hulpmiddelen voor urineverlies worden in verschillende varianten aangeboden. Hierbij zit het verschil onder meer in de absorptiegraad van het hulpmiddel. Probeer eens verschillende oplossingen uit, om te kijken wat voor jou het beste werkt. Dit kan per persoon verschillen en is afhankelijk van de ernst van het urineverlies. Mocht het urineverlies steeds ernstiger worden, dan is het raadzaam om een bezoek aan de huisarts te brengen. Deze kan met je meedenken over mogelijkheden om het urineverlies te beperken. 

Er zijn verschillende tips die bijdragen aan het verminderen ervan. Denk bijvoorbeeld aan het verstevigen van de bekkenbodemspieren, het aanhouden van een dieet passend bij het tegengaan van urineverlies, enzovoorts. Urineverlies voorkomen zal ook met deze tips echter nauwelijks mogelijk zijn. 

Lees Vorige

Zo vermijd je vervelende beauty struggles op strand

Lees Volgende

Zo creëer je je eigen trouwhuisstijl