Pak de totaalrenovatie van je badkamer doordacht aan

Overweeg je een totaalrenovatie van je badkamer? Dan ga je niet over één nacht ijs. Door zorgvuldig je partner te kiezen en goed te bepalen wat je wil, kun je niet enkel heel wat kosten besparen, het staat ook garant voor een badkamer die je verwachtingen overtreft.

Bespreek je droombadkamer met een ervaren badkamerspecialist

Hoe beter je in je hoofd hebt hoe je totaalrenovatie van je badkamer eruitziet, hoe beter het resultaat. Inspiratie kun je op heel wat verschillende plaatsen opdoen. Goed nadenken loont. Wees wel realistisch en houd rekening met je budget. Je kunt wel de duurste materialen willen en bijzonderheden, maar als het budget er niet is, wordt dat moeilijk.

Bij familiebedrijf Camee vind je alles wat je nodig hebt om je droombadkamer samen te stellen, met een klein of groot budget. Deze mensen hebben heel wat ervaring met totaalrenovaties van badkamers en kunnen met je meedenken. Zij weten in het merendeel van de gevallen wat kan en wat niet kan.

Renovatie van je badkamer in 3D

Wist je dat de totaalrenovatie van je badkamer in 3D kan worden voorgesteld? Op die manier krijg je je badkamer virtueel te zien, voordat ze gerenoveerd wordt. De perfecte manier om te spelen met verschillende inrichtingen en uiteindelijk tot het beste resultaat te komen. Deze ontwerpen in 3D geven echt wel een realistisch beeld en je kunt zelfs in je eigen nieuwe badkamer rondwandelen. De perfecte manier om te kijken of de badkamer aan je smaak en verwachtingen voldoet.

Houd rekening met wat hinder bij het renoveren

Bij een totale badkamerrenovatie komt best wel wat kijken. Een professionele partij die je badkamer onder handen neemt is toch al snel een 10-tal dagen bezig. Grote badkamers die gerenoveerd worden, duren vaak zelfs wat langer. Het zijn dagen met hinder en in het merendeel van de gevallen kan er ook niet gedoucht worden. Hier houd je maar beter rekening mee als je je badkamer laat renoveren. Sommige badkamerspecialisten hebben wel een tijdelijke oplossing die bijvoorbeeld in de tuin gezet kan worden. Zeker als je ook nog eens met kinderen zit, kan dit wel een meerwaarde vormen.

Je merkt het, een badkamerrenovatie doe je niet halsoverkop, maar wel doordacht aan. Reken daarvoor op een ervaren specialist die al heel wat badkamers gerenoveerd heeft. Zij werken meestal volgens een vast stappenplan dat zijn meerwaarde al bewezen heeft. Zo ben je zeker van een goed gerenoveerde badkamer die jaren meegaat en je niet teleurstelt.

Lees Vorige

Waarop letten bij de aankoop van ramen en deuren?

Lees Volgende

Leven in je tuin: zo creëer je een brede biodiversiteit