Je huis verkopen zonder makelaar

Op het moment dat jullie hebben besloten te willen verhuizen, denken jullie waarschijnlijk direct aan een makelaar. Veel woningen worden nou eenmaal via een makelaar verkocht, omdat het je heel veel papierwerk en tijd scheelt. De makelaar regelt immers de bezichtigingen, de foto’s en vaak ook al het papierwerk. Maar het kost je wel een hoop extra geld, en dat is zonde. Het is ook mogelijk je huis te verkopen zonder makelaar.

Snel je woning verkopen

Komt je woning in de verkoop bij een makelaar, dan kan het soms best nog een tijdje duren voordat je woning daadwerkelijk verkocht is. uiteraard moet er op de eerste plaats interesse zijn in jouw woning, maar de geïnteresseerden moeten ook nog akkoord gaan met de vraagprijs. Wordt er een ander bedrag geboden? Dan moeten jullie hier vervolgens weer over nadenken en ermee akkoord gaan of een tegenbod doen.

Wanneer je snel je woning wil verkopen is dit niet de meest ideale situatie. Je huis verkopen zonder makelaar is in dit geval veel sneller. Hierbij koopt het bedrijf namelijk jouw woning voor een goed bod, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. zij verzorgen alles voor je, en jij hebt geen last van potentiële bezoekers en de tussenkomst van derden.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Op het moment dat je contact opneemt zal er een afspraak gemaakt worden om bij je langs te komen en de woning te bekijken. Er wordt dan ook direct een bod gedaan, en wanneer deze akkoord is kan er meteen een overeenkomst opgesteld worden. het voorschot wordt vervolgens aan je betaald, en de rest verloopt netjes via de notaris. Zo weet jij direct waar je aan toe bent, en heb je binnen een korte tijd je woning verkocht.

De notaris zorgt ervoor dat de verkoopovereenkomst wordt opgemaakt, maar zorgt daarnaast uiteraard ook voor een correcte juridische en financiële afwikkeling. Alles wordt voor je geregeld, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Geen zorgen

Wat erg fijn is, is dat jij volledig ontzorgt wordt. Dit gebeurt al op het moment dat er een bod wordt gedaan, maar dat is niet alles. Naast dat er een eerlijke schatting wordt gedaan, neemt het bedrijf ook alle overige kosten op zich. Dit is niet het geval wanneer je je woning via een notaris of makelaar zou verkopen.

En heb je nog geen nieuwe woning? Dan kunnen zij je hier ook bij helpen. daarnaast is het ook mogelijk de hulp van het bedrijf in te schakelen wanneer het nodig is een woning leeg te halen of volledig schoon te maken, bijvoorbeeld wanneer het de woning is van een overleden familielid.

Lees Vorige

Voordelen van de sales funnel voor online bedrijven

Lees Volgende

Je woning verkopen, hoe pak je dat aan?