Zo experimenteer je met kleuren in je make-up

Er zit meer in je dagelijkse make-up dan nudetinten en gedempte neutrale tinten. Kleur in je make-up opnemen betekent niet noodzakelijkerwijs alles uit de kast halen en een feestelijke make-uplook bereiken. Een afgemeten hoeveelheid kleur kan altijd als magie werken en een randje toevoegen aan je basisuiterlijk. Hier zijn 5 manieren om kleur in je dagelijkse make-uproutine op te nemen en er prachtig mee te pronken!

1. Neonkleurige oogschaduw

Een ingetogen en extreem natuurlijke make-up gecombineerd met een levendige laag oogschaduw blijft nooit onopgemerkt. Kies voor gedurfde kleuren en wat doet het beter dan gedurfde neonkleuren? Kies voor neon roze en groen. Ze passen bij de meeste make-uplooks en zorgen ervoor dat je ogen opvallen.

2. Gekleurde mascara

Weg met steeds dezelfde oude zwarte mascara, ga eens voor excentrieke blauwe en rode tinten van hetzelfde. Geïnduceerd in de kleinste nuances van je gezicht, zal het pigment ongetwijfeld zijn weg vinden om indruk te maken met die fladderende wimpers en je look op te fleuren. Gebruik een wimperkruller om je wimpers voor te bereiden en breng een paar lagen verlengende mascara aan.

3. Een gedurfde lipkleur

Veel vrouwen kunnen gemakkelijk afzien van het gebruik van de meeste make-upproducten. Lippenstift is echter een cosmetisch product waaraan een onmisbare waarde is verbonden en een meerderheid van de vrouwen vindt het moeilijk om van deze handelswaar af te wijken. Kies opvallende tinten voor je lippen om die perfecte power te krijgen. Van magentaroze tot robijnrood, deze kleuren zullen je gezicht onmiddellijk opfleuren en je look versterken in combinatie met minimale make-up.

4. Een diepe blush

Wanneer je je wangen als middelpunt van je make-up wilt maken, is het belangrijk om in gedachten te houden dat de rest van de make-up uitzonderlijk natuurlijk en stralend moet zijn. Een blos van kleur op je wangen geeft je gezicht een buitengewoon mooie uitstraling en zorgt voor een prachtig gezond gelaat. Verdiep je blos meer dan normaal en zorg ervoor dat de rest van de make-up niet overheersend is.

5. Gekleurde eyeliner

Het aanbrengen van een laag zware kohl op je ogen samen met een lijn eyeliner is de meest gebruikelijke manier om gewone ogen te transformeren in een betoverend paar. Als je echter hetzelfde doet met een diepe blauwe of groene variant, krijg je niet alleen een onconventionele gedurfde look, maar laat je ook een indruk achter op de mensen met wie je omgaat.

Opvallend gedurfd en mooi, dwaal niet af van allerlei prachtige kleuren. Ze zullen niets anders doen dan een levendig ingrediënt aan je kleding toevoegen en je dagelijkse ritueel om je klaar te maken veel leuker maken.

Lees Vorige

4 stijlen met haarsjaaltjes voor bad hair days

Lees Volgende

Schoenen voor verschillende gelegenheden