Met deze gadgets maak jij het jezelf gemakkelijk!

Iedere dag naar je werk vertrekken door de stromende regen, elke dag weer een gezonde maaltijd op tafel toveren en je kinderen in het gareel houden: ouders hebben het niet bepaald makkelijk. Het is elke dag weer een gevecht tegen de klok om alles en iedereen op tijd aan tafel te krijgen en in bed te krijgen. Je hoeft helemaal niet zoveel moeite te doen om het leven in goede banen te leiden, er zijn meerdere gadgets op de markt zodat jouw leven een stuk makkelijker wordt. Je hoeft dus zeker niet bang te zijn dat je een enorme smak geld moet neerleggen om deze gadgets aan te schaffen, de meeste gadgets in onderstaande lijst zijn enorm budgetproof en vriendelijk voor je portemonnee. Lees hieronder welke gadgets fijn zijn om in huis te hebben, en ren linea recta naar de winkel om ze te kopen!

Een smart bluetooth sleutelhanger

Niks is zo vervelend om in alle haast je sleutels kwijt te zijn. Je bent op tijd opgestaan zodat je die ene trein nog kan halen, maar nu je je fiets uit de schuur wilt pakken, bedenk je je dat je fietssleutel niet op de oude vertrouwde plek ligt. Maar, waar je hem gelaten hebt, dat weet je niet meer. Dit is normaal gesproken een kleine ramp, maar met een smart bluetooth sleutelhanger. Dit is een sleutelhanger die met bluetooth verbonden is. Zo kan jij op je smartphone precies zien waar jij je sleutel gelaten hebt. Ideaal!

De warmhoud-paspop

De meeste vrouwen hebben er een hekel aan: speciaal een witte blouse aangetrokken voor die ene belangrijke presentatie, en dan knoei je er gelijk pindakaas op tijdens het eten van je ontbijt. Je hebt nog wel meer witte blousejes, maar dit blouseje is de enige blouse die perfect zit en ook die formele uitstraling heeft. Die moet je dus aan. Als je hem nu in de was gooit, dan is hij nooit op tijd droog. Gelukkig is er nu een warmhoud-paspop die jouw kletsnatte kleding binnen mum van tijd droog maakt. Jouw blouseje wordt geleidelijk aan drooggestoomd zonder jij hem droog en zonder kreukels kan dragen naar die ene belangrijke presentatie!

Een slot met vingerprint

Als jij vaak je sleutels kwijt bent, dan is het niet prettig om een regulier fietsslot te hebben die je openmaakt met een sleutel. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook andere soort sloten op de markt, waar je niet langer een sleutel voor nodig hebt. Er zijn nu sloten met een vingerprint, zodat jij alleen maar je vingerafdruk hoeft te laten scannen. Als dit de juiste is, dan opent het slot zich. Een zeer veilig slot dat je niet zomaar kapot krijgt!

Lees Vorige

Wanneer start je met media opvoeding voor je kind?

Lees Volgende

Maak de mooiste herinneringen door vakantie te vieren op een camping