Deze gadgets zijn onmisbaar voor in jouw leven!

Soms ben je het leven gewoon even helemaal zat. Die bodemloze put aan deadlines, die vreselijke stroom aan mailtjes, en dat eindeloze gezeur van je kinderen, soms ben je er helemaal klaar mee en verlang je naar een onbewoond eiland. Omdat jij het waarschijnlijk erg moeilijk en zwaar hebt, is het fijn als je op een andere manier wat verlicht kan worden. Hieronder staan daarom een paar onmisbare gadgets die een ware lifehack zijn. Op deze manier hoef je minder moeite te doen voor de wat simpelere dingen in het leven, en houd je wellicht wat energie over voor de wat zwaardere dingen. Wellicht tik jij dat verslag binnen een handomdraai nu jij een wat vollere batterij hebt! Lees hieronder welke gadgets jouw leven een stuk gemakkelijker maken, en ren naar de winkel voordat ze uitverkocht zijn. Dit wil je!

Een pasjeshouder

Je kent het vast wel: je staat in de rij voor de kassa en het is jouw beurt om te betalen. Je dacht dat je volledig voorbereid was, maar als je moet gaan betalen merk je het: je bent je bankpas kwijt. Je zoekt overal, in je zakken, op de grond en in je tas, maar helaas, die bankpas is nergens te bekennen. Een enorm gênante situatie, aangezien je nu alle boodschappen terug moet leggen in de schappen en zonder avondeten de winkel moet verlaten. Een manier om in de toekomst dit soort situaties te voorkomen, is door het aanschaffen van een pasjeshouder. Deze handige gadgets bewaart al jouw pasjes op een plek, en met een schuifje kan je het juiste pasje omhoog schuiven wanneer jij deze nodig hebt. Een ideale gadget voor warhoofden!

Koffiebekerhouder voor op de fiets

Een kopje koffie a day, keeps the doctor away. De dag starten met een kopje koffie is voor veel mensen een waar genot. Eventjes jezelf afsluiten van de omgeving en genieten van de heerlijke smaak en geur van koffie. Daarnaast krijg je een flinke boost, en barst jij weer van de energie na zo’n smakelijk kopje koffie. Wat wil je nog meer?! In de auto kan je zo’n kopje koffie goed neerzetten, aangezien je hier houders voor hebt. Maar, als je wat sportiever bent aangelegd en liever de fiets neemt, dan is het lastig om dat kopje koffie mee te nemen. Het is enorm gevaarlijk om maar met een hand het stuur vast te houden, daar gebeuren ongetwijfeld veel ongelukken mee. Het is dus beter om een aparte koffiehouder voor op de fiets te kopen, zodat je die aan je stuur kan klikken. Op deze manier houd je je handen vrij om je hand uit te steken als je afslaat, of als je een bocht moet sturen. Deze koffiehouder is een onmisbare gadget!

Lees Vorige

Op deze manier richt je je kantoor thuis het beste in

Lees Volgende

Wanneer start je met media opvoeding voor je kind?